NOU! Posibilitate de plată în rate direct la clinica.

Despre Noi

Obține zâmbetul pe care ți-l DOREȘTI

Oferim îngrijire personalizată pentru zâmbetul tău

Suntem o clinică stomatologică modernă și profesionistă, specializată în oferirea serviciilor dentare de înaltă calitate. Echipa noastră de medici stomatologi și personal calificat vă asigură o experiență confortabilă și soluții personalizate pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați de serviciile noastre de top!

Specialiștii zâmbetului

Echipa noastră

El este Dr. Lucian Stefan Mitroi, specialistul nostru in domeniul implantologiei orale. Pasionat de implantologie si de manopere chirurgicale trecute prin filtrul meticulozitatii si al preciziei. Crede in consecventa, in abordari step by step si in educatie medicala continua.
A absolvit Universitatea de Medicina Dentara Carol Davila in 2013, avand 11 ani de experienta clinica, in prezent urmand cursurile Universitatii din Barcelona, in cadrul programului de Master in Implantologie Orala Avansata.

El este Dr. George Meret, colegul nostru pasionat de endodontie. El este responsabil cu serotonina -hormonul fericirii- pacientii sunt incantati si nu resimt sedintele lungi din cadrul manoperelor iar colegii abia il asteapta in clinica, entuziasmul lui fiind contagios.
A absolvit Universitatea de Medicina Dentara Carol Davila in 2010, avand peste 14 ani de experienta clinica. Este prezent la cursurile si congresele de specialitate, fiind mereu la zi cu noile materiale si metode de tratament.
Ii plac provocarile iar cazurile “frumoase” nu sunt o problema pentru el.

Ea este Dr. Andreea Mircea, medicul nostru coordonator, cu o experienta de 13 ani in domeniu si practica orientata catre protetica dentara, protetica pe implant si estetica dentara.

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară “Carol Davila” din București în 2011, urmată de un master în Estetică Dentară la Universitatea de Medicina Dentara din Viena în 2019 și numeroase certificări în domeniu.

Dr. Patricia Marin, medicul nostru colaborator pe ortodonție si ortopedie dento-facială. Pentru Patricia este foarte important ca pacientul să aibă siguranța că tratamentul ortodontic este orientat asupra nevoilor și dorințelor sale. Astfel, atenția este direcționată spre a oferi varianta de tratament cea mai bună, personalizată fiecărui pacient. Absolventă a Universității de Medicină Dentară Carol Davila 2019, a urmat programul de rezidențiat, devenind medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială. Pentru a oferi cele mai bune rezultate într-un domeniu în care lucrurile se schimbă rapid, ea este mereu la cursuri de perfecționare.

Dr. Toma Ramona, medic dentist pasionat de tratamentul endodontic asistat de microscop, combinând precizia tehnicilor moderne cu o atenție meticuloasă pentru restaurarea sănătății dentare. Fiecare detaliu văzut prin microscopul meu este o oportunitate de a oferi pacienților mei o sănătate orală optimă și un zâmbet strălucitor.

El este Dr. Leonard Mahulea. Medic dentist cu specializare în implantologie, dedicat restabilirii și îmbunătățirii zâmbetelor.Cu o educație solidă și experiență extinsă în domeniu, ofer soluții personalizate și de înaltă calitate pentru pacienții mei, concentrându-mă pe restaurarea sănătății și încrederii în zâmbetul lor.

Ea este Ana Maria, asistenta cabinetului. Cu o atenție deosebită la siguranța și igiena cabinetului, se asigură că toate standardele și protocoalele sunt respectate în mod riguros. Ea este mereu atentă la nevoile și preocupările pacienților și răspunde cu profesionalism și empatie la întrebările și nelămuririle lor.

💬 Ai nevoie de mai multe detalii